Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Троцик Михайло, користувач 1ua
Михайло Троцик
Тема: У Чернігові міняли цигарки на морозиво.

http://monitor.cn.ua... У Чернігові міняли цигарки на морозиво

Чернігів не забув 26 червня – Міжнародний день боротьби зі зловживанням наркотиками. На перехресті проспекту Перемоги був розміщений великий банер із закликом обрати своє майбутнє “Наркотики, тютюн, алкоголь чи успіх, здоров’я, сім’я?”.

 http://monitor.cn.ua... alt=''>

З одного боку були зображені фотографії успішних людей, а з іншого фотографії дітей наркоманів, які були зроблені в Одесі, відомим чеським фотохудожником Міхалом Навотним. Ці роботи отримали гран-прі найпрестижнішого міжнародного конкурсу “Кращий в фотожурналістиці” в США.

Більшості цих дітей сьогодні не має в живих, пам’ять про них залишилась тільки на фотографіях . Під мінорну музику, перехожі зупинятися та задумуватись над проблемою, яка майже залишена поза увагою громадькості.

Активна молодь протягом акції розповідала перехожим про мету заходу, курцям пропонували обмінювати сигарети на морозиво, а тих хто веде здоровий спосіб життя запрошували поставити свій підпис на банері, який в майбутньому планується розміщувати у навчальних закладах. Також усім перехожим було запропоновано розповсюдити в електронному вигляді брошуру “Одкровення людей, постраждалих від вживання наркотиків”.

Баграновська Тетяна

27 червня 2012


1


  Закрити  
  Закрити